Functieomschrijving
Voor Provincie Overijssel zoeken wij een Kwartiermaker Catering en Banqueting.Je gaat aan de slag bij de afdeling Bedrijfsvoering, één van de acht afdelingen binnen provincie Overijssel. Binnen deze afdeling werk je aan adviseren, controleren en faciliteren. Jouw inzet zorgt ervoor dat de organisatie haar bestuurlijke en uitvoerende processen zo goed en efficiënt mogelijk kan uitvoeren. Hierdoor kunnen collega’s van andere afdelingen zich volledig richten op de provinciale opgaven.
De afdeling bestaat uit de teams Leiding, Financiële Rapportage en Administratie, Financiën, Facilitair, Informatievoorziening en Digitalisering, Juridische Zaken en HR.
Als kwartiermaker catering en banqueting zorg je ervoor dat alles soepel verloopt binnen het cluster catering en banqueting. Je krijgt hierbij de specifieke opdracht om de businesscase catering verder uit te werken en af te ronden. Je adviseert gericht over verbeteringen die de dienstverlening naar een hoger niveau tillen, met blijvende aandacht voor de medewerkers. Dit doe je samen met collega’s binnen BVFAC en de eenheid BV.
Competenties
- communicatief sterk
- plannen en organiseren
- teamspeler
- financieel onderbouwd
Organisatie
Overijssel is een prachtige provincie om te wonen, werken en recreëren. De provincie werkt samen met gemeenten, waterschappen, het Rijk, ondernemers en maatschappelijke instanties. Op deze manier wordt er dagelijks gewerkt aan een leefbare, mooie, veilige en beter bereikbare provincie.
Functie eisen
- Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal HBO bachelor niveau in de richting van hotel, horeca en/of catering.
- Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring als adviseur op het gebied van horeca en catering.
- Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met het maken van business cases op het gebied van kostprijsanalyses, voedselwet- en regelgeving en operationele inrichting.
- Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring als adviseur bij een overheidsinstelling.
Functie wensen
- Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in het maken van business cases op het gebied van kostprijsanalyses, voedselwet- en regelgeving en operationele inrichting, en je licht dit duidelijk toe in jouw werkervaring.
- Je hebt minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring als adviseur op het gebied van horeca en catering.
- Je hebt aantoonbare werkervaring op het gebied van horeca en catering bij een overheidsinstelling.
- Het is een pre als je een zelfgeschreven motivatie kunt aanleveren, waarin je toelicht hoe jouw ervaring het verschil kan maken voor deze opdracht.
