Maak kennis met ons team

Wij zijn van mening dat werknemers het belangrijkste onderdeel zijn van het succes van een organisatie. Bright Professionals is een jong en hecht team dat het graag een beetje anders doet. Ons DNA bevat alle benodigde ingrediënten om recruitment, werving en selectie en uitzenden naar een hoger niveau te tillen. Iedereen bij Bright Professionals heeft ten minste één ding gemeen: zij delen dezelfde kernwaarden.

Innovatief

Oftewel vernieuwend. Wij bevinden ons waar de kandidaat zich bevindt. Dit brengt ons meer dan eens bij paden die nog niet bewandeld zijn. Zo werven wij de beste kandidaten met behulp van intelligente tools en social media platformen als Strava en Instagram!

Zuiver

It’s in the name! Eerlijk (zaken doen) duurt het langst. Daarom zijn wij volledig transparant en verwachten we dat ook van onze kandidaten, collega’s en opdrachtgevers. Duidelijkheid in wat we vragen en bieden is volgens ons de basis voor een fijne samenwerking.

Energiek

We werken hard en schakelen snel, maar hebben ook plezier wanneer het kan. Hoe lekker is het wanneer we een opdracht naar tevredenheid hebben afgerond en een tevreden kandidaat én opdrachtgever aan de telefoon hebben? Dat is waar we het voor doen.