fbpx Skip to main content

langdurige ziekte, zwangerschapsverlof of heb je dringend op korte termijn personeel nodig vanwege een extra opdracht? Dan kunnen onze uitzendkrachten jou uit de brand helpen. Naast werving en selectie biedt Bright professionals ook uitzendkrachten aan als uitzendbureau. Hierdoor kun je flexibel en  zonder zorgen extra hulp inschakelen wanneer nodig.

Hoe werken uitzendbureaus?

Een uitzendbureau bemiddelt tussen uitzendkrachten en opdrachtgevers. Hierbij blijft de uitzendkracht in dienst bij het uitzendbureau terwijl hij arbeid verricht bij de opdrachtgever. Dit houdt in dat het uitzendbureau verantwoordelijk is voor de bijkomende personeelszaken van zijn uitzendkrachten. 

Hoe werkt Bright? 

Het ter beschikking stellen van flexkrachten is onze meest flexibele dienstverlening. Wij worden formeel werkgever van de medewerker en nemen alle dingen die hierbij komen kijken voor jou uit handen. Uiteraard doen wij ook de werving. 

Gebruik maken van uitzendkrachten betekent:

  • Flexibiliteit afgestemd op jouw behoeften.
  • Geen werkgeversrisico’s voor jou, die nemen wij uit handen.
  • No cure, no pay! Je betaalt alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren.
  • Wij verzorgen de administratie en uitbetaling van de flexkracht.

Deta-vast

Heb je een goede klik met de uitzendkracht en wil je hem uiteindelijk in dienst nemen? Dat kan! Je hebt  de mogelijkheid om na een afgesproken aantal uur de uitzendkracht vast in dienst te nemen. Dit brengt vele voordelen met zich mee. Zo heb je meer tijd om de kandidaat te beoordelen met alle benodigde flexibiliteit. 

Veelgestelde vragen

Ik wil graag gebruik maken van een flexpool, waarbij jullie de planning uit handen nemen. Doen jullie dat ook?

Jazeker. Wij nemen de gehele planning graag uit handen en zorgen er op die manier voor dat jij geen zorgen hebt over de inzet van personeel. Zo kan jij je focussen op je business en focussen wij ons op waar we goed in zijn: de juiste medewerker op de juiste plaats!

Ik wil flexibel zijn, maar ook een medewerker in dienst kunnen nemen als ik wil. Kan dat?

Uiteraard. Na een vooraf afgesproken aantal uur (meestal een jaar) kan je de medewerker vast in dienst nemen.

Ik heb een slechte ervaring met uitzendkrachten. Hoe borgen jullie dat de medewerker betrouwbaar is?

Wij zorgen ervoor dat een medewerker zorgvuldig gescreend wordt, voordat we hem naar jou toesturen. Zo kun jij je met een gerust hart op jouw business richten.

Jouw behoefte centraal

Wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden en hoe wij jouw organisatie kunnen helpen? Bel met onze sales manager Rik.

Werving en selectieFlexkrachtenVacature plaatsen

Vragen? Neem vrijblijvend contact op

Stel je vraag en wij nemen binnen 24 uur contact met je op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacybeleid voor meer informatie.