Skip to main content

Ben jij op zoek naar een nieuwe collega, maar heb je moeite om deze te vinden? Wij helpen je graag. We zorgen er voor dat jij snel de positie vervuld hebt, voor bepaalde of onbepaalde tijd. In elk vakgebied. De medewerker komt direct bij jou in dienst. Activiteiten als het opstellen van een vacaturetekst, het werven, het screenen, het voeren van gesprekken en het checken van referenties doen wij voor je.

Wat is werving en selectie?

Werving en selectie is het gehele proces rondom het vinden van een nieuwe medewerker met de juiste skills én die past binnen jouw organisatie. Dingen die hierbij komen kijken zijn:

  • Opstellen van een vacaturetekst
  • Verspreiden van de vacature op social media en jobboards
  • Actief werven van kandidaten
  • Selecteren van kandidaten met de juiste ervaring en/of kennis
  • Voeren van gesprekken met kandidaten en screenen van competenties
  • Checken referenties

Wat zijn de kosten?

Wij werken op basis van no cure, no pay. Waarom? Omdat wij er zeker van zijn dat wij jouw openstaande positie met de juiste kandidaten kunnen vervullen. Bij werving en selectie betaal je één keer een vaste fee, weliswaar in twee keer. De helft bij in dienst name en de helft nadat de werknemer zijn proefmaand is doorgekomen. Dat werkt wel zo fijn. Het daadwerkelijke percentage is niet vast, omdat werving en selectie echt maatwerk is. Ga er vanuit dat de kosten gemiddeld rond de 25% liggen van het fulltime, bruto jaarsalaris van de functie.

Waarom moet ik voor jullie kiezen?

Goede vraag. Er zijn immers veel organisaties in de branche en iedereen geeft aan naar jouw bedrijfscultuur te kijken. Natuurlijk doen wij dat ook. We komen graag langs om de sfeer te proeven en informatie in te winnen, zodat wij met onze expertise de juiste kandidaat uit de vijver van de arbeidsmarkt kunnen vissen.

Waar wij écht het verschil maken is dat wij jong en eager zijn. We denken graag dat we ons goed kunnen verdiepen in mensen en bedrijfsculturen. Wij doen er alles aan om die ene top-kandidaat voor jou te vinden en het liefst zo snel mogelijk. Hiervoor maken wij gebruik van unieke kanalen. Wij bedenken eerst waar de begeerde medewerker zich bevindt. Online en offline. Dit is de plek waar wij onze aandacht op richten.

Jouw behoefte centraal

Wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden en hoe wij jouw organisatie kunnen helpen? Bel met onze account manager Yahia.

Werving en selectieFlexkrachtenVacature plaatsen