Geschikte kandidaten een plek geven op de arbeidsmarkt is waar wij voor gaan, met de focus op kwaliteit en duurzame relaties. Vanuit ons kantoor in Haarlem zetten wij ons dagelijks in voor die ene perfecte match!

Naast dat wij de juiste kandidaten zoeken voor onze partners, zijn we vaak ook opzoek naar nieuwe interne medewerkers, want Bright Professionals groeit! Bij Bright word je gewaardeerd, kijken we graag naar jouw kwaliteiten en zorgen we voor een goede teamspirit.

Kom jij helemaal tot je recht in een verbindende rol en wil je samen met ons het verschil maken voor diverse organisaties en potentiƫle kandidaten? Wellicht ben jij dan de versterking die wij zoeken voor ons recruitmentteam. Of misschien ben jij wel onze nieuwe salestopper, met een hart voor netwerken en sluit jij de beste deals met nieuwe partners. Kortom, wil jij alle ruimte om je te ontwikkelen en speel je midden in de hectiek ook graag een potje pingpong? Houd onze vacatures dan in de gaten en reageer direct!

Onze vacatures

Bright Professionals

Bij Bright Professionals staan we open voor talenten op alle vlakken. Staat jouw ideale baan er niet tussen? Stuur ons dan een open sollicitatie!

Open sollicitatieOver ons